سخنگو و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک با بیان اینکه ۷۰ درصد از بودجه شهرداری اراک به پروژه های عمرانی اختصاص یافت گفت: هیچ بهانه‌ای از شهردار اراک درمورد پروژه های عمرانی پذیرفتنی نیست.

خلاصه خبر :

۷۰ درصد از بودجه شهرداری اراک به پروژه های عمرانی اختصاص یافت
سخنگو و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک با بیان اینکه ۷۰ درصد از بودجه شهرداری اراک به پروژه های عمرانی اختصاص یافت گفت: هیچ بهانه‌ای از شهردار اراک درمورد پروژه های عمرانی پذیرفتنی نیست.
عباس خسروانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به برگزاری نخستین جلسه تخصیص اعتبار در سال جدید در شهرداری اراک، اظهار داشت: کمیته تخصیص یکی از دستاوردهای شورای ششم است که فرایند تخصیص اعتبار به معاونت‌ها و سازمان‌ها را نظام‌مند کرد و با راه اندازی واحد خزانه داری، به دخل و خرج شهرداری یک نظم نسبی داد.
وی افزود: سال ۱۴۰۲ حدود ۲۱۳ پروژه خرد و متوسط و کلان در دستور کار داریم که بیشترین آنها با ۱۰۰ پروژه در معاونت خدمات شهری تعریف شده و ۸۵ پروژه هم در حوزه معاونت عمرانی است.
سخنگو و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک تصریح کرد: با تجربیاتی که از سال قبل به دست آورده بودم چند نکته را متذکر شدم از جمله اینکه سرعت شهرداری در تهیه اسناد مناقصه و بارگذاری در سامانه برای جذب پیمانکار از همین روزهای ابتدایی سال باید افزایش محسوسی پیدا کند، چرا که حواله کردن این کار به ماه‌های پایانی سال بسیار خسارت آفرین بوده و با این روش برخی پروژه‌های ما درسال قبل به مرحله مناقصه هم نرسیدند.
خسروانی بیان کرد: نکته مهم دیگر، استفاده از ظرفیت شرکت‌های مشاور در برآورد قیمت پروژه‌ها بود که متاسفانه در سنوات گذشته با کم کاری و کوتاهی‌هایی که در این خصوص شد برخی از پروژه‌های ما در محاکم قضائی مفتوح شدند و هزینه‌های مضاعفی را بر دوش شهرداری گذاشتند. تبدیل شدن پروژه‌ها به ماده ۳۸، ۴۸ یا ۴۶ سبب اطاله در اتمام پروژه می‌شود و با توجه به وضعیت تورمی کشور، هزینه‌های زیادی را روی دوش شهر بار می‌کند.از شهردار خواستم با مدیرانی که در این زمینه قصوری انجام می‌دهند برخورد صورت گیرد.
وی ادامه داد: برآورد منطقی و واقعی پروژه‌ها و رفع مشکلات حقوقی برخی پروژه‌ها و تمرکز بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام از دیگر تاکیدات و مطالبات ما در سال جدید از شهرداری بود.
سخنگو و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک عنوان کرد: یکی دیگر از مطالبات ما از شهرداری در حوزه عمرانی به کارگیری ناظران توانمند و داری تجربه است که بتوانند انحرافات و اشکالات را به موقع و به خوبی تشخیص دهند و موضوع دیگر تشکیل بانک اطلاعات پروژه است که به ما در نظارت بهتر و ارزیابی پروژه کمک خواهد کرد.
خسروانی تصریح کرد: موضوع بسیار مهم دیگر رد و بدل کردن موافقت نامه بین معاونت‌ها و سازمان‌ها با معاونت برنامه‌ریزی است که شورا و کمیسیون برنامه و بودجه تاکید زیادی بر روی آن دارد. در جلسه تخصیص اعلام کردم بدون رد و بدل کردن موافقت نامه، بودجه‌ای تخصیص نخواهیم داد.
وی بیان کرد: مبنای ارزیابی عملکرد مدیران و واحدها همین برنامه و بودجه آنهاست که باید نصب العین خود قرار دهند. متاسفانه در سال ۱۴۰۱ برخی پروژه‌ها که قابلیت به اتمام رساندن داشتند به سال جدید منتقل شد همچنین برخی پروژه‌ها آغاز نشدند و سرعت برخی هم کند است.
سخنگو و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک عنوان کرد: امسال باید شهردار با رویکرد جدیدی پروژه‌های عمرانی را مدیریت کند و با توجه به همراهی خوب شورا و اعتبارات خوبی که شهرداری دارد هیچ بهانه‌ای برای ما پذیرفتنی نیست.
خسروانی خاطرنشان کرد: شورای ششم امسال حدود ۷۰ درصد از بودجه شهر را به پروژه های عمرانی اختصاص داده است.
〰〰〰〰〰
🔶 اداره ارتباطات شورای اسلامی کلانشهر اراک
🌐 @arakshora6
🌐 Shoraarak.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *