آیین رونمایی از المان جانباز سرافراز «حاج علی جلالی فراهانی» در اراک ( گزارش تصویری )
آیین رونمایی از المان جانباز سرافراز «حاج علی جلالی فراهانی» در اراک ( گزارش تصویری )
سخنگوی شورای اسلامی شهر؛ نرخ افزایش در بخش عوارض۱۴۰۴بسیار کمتر از نرخ تورم اعلامی دولت در نظر گرفته شده است.
افزایش ۲۸ درصدی عوارض ساختمانی در اراک
💠سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: میانگین نرخ افزایش صدور پروانههای ساختمانی ۲۸ درصد درنظر گرفته شده است.
🔹به گزارش اداره ارتباطات شورای اسلامی به نقل از خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس خسروانی عصر امروز دوشنبه پانزدهم بهمن ماه در یکصد و هفتادمین جلسه صحن علنی شورا اظهار کرد: یکی از وظایف اصلی شورا بررسی دفترچه عوارض و بهای خدمات است، در سالجاری با مشارکت اعضای شورا و کارشناسان شهرداری اراک واحد درآمد دفترچه به موقع به شورا ارسال شد و اعضای شورا با نظرات کارشناسی خود دفترچه را به تصویب رساندند.
🔹وی افزود: امید میرود هر سال دفترچه عوارض به نقطه مطلوب خود نزدیک شود و با بررسی علمی بتوانیم این دفترچه را هوشمند کنیم تا به عدالت نزدیک باشد.
🔹سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: مهمترین رویکرد شورا در بررسی دفترچه عوارض رعایت اصل عدالت و رعایت حال اقتصادی مردم و کسبوکار در شهر اراک با نگاه به رونق ساخت مسکن صورت گرفته است.
🔹خسروانی ادامه داد: سقف افزایش بهای خدمات و عوارض طبق قانون میزان تورم در نظر گرفته شده است، با بررسیهای صورت گرفته نرخ افزایش در بخش عوارض بسیار کمتر از نرخ تورم اعلامی دولت در نظر گرفته شده است.
🔹وی عنوان کرد: در موضوع عوارض ساختوساز که مهمترین بخش دفترچه محسوب میشود، میانگین نرخ افزایش صدور پروانههای ساختمانی ۲۸ درصد در نظر گرفته شده است.
🔹سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر اراک با بیان اینکه این نرخ هشت درصد کمتر از نرخ تورم در نظر گرفته شده است گفت: این یک پیام از طرف شوراست که سهم خود را برای رونق ساختوساز مسکن در اراک ایفا کرده است.
🔹خسروانی اظهار کرد: سهم پروانههای ساختمانی در قیمت تمام شده مسکن بسیار ناچیز است و علت اصلی گرانی مسکن در اراک به بخش ارزش بالای زمین و محدودیت تراکم برمیگردد.
🔹وی ادامه داد: در راستای کاهش هزینههای ساخت مسکن باید بخشهای دولتی و غیردولتی هم سهم خود را همچون بیمه و مالیات و سایر هزینه پرداختی توسط سازندگان پرداخته و نقش خود را ایفا کنند.
🔹سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر اراک عنوان کرد: نرخ افزایش صدور پروانههای ساختمانی در سال ۱۴۰۴ نسبت به سال ۱۴۰۳، ۲۸ درصد افزایش پیدا کرده است.
🔹خسروانی ادامه داد: درصد افزایش صدور پروانههای ساختمانی در سه منطقه گران متوسط و ارزان شهر اراک ۲۸ درصد در نظر گرفته شده است.
وی اضافه کرد: اعطای ۵۰۰ متر مجوز تجاری در پیرامون و اطراف مساجد یکی از امتیازات دفترچه عوارض است که با این اقدام مساجد را در پرداخت هزینههایشان یاری میکند.
🔹سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر اراک با بیان اینکه در معبر ۲۴ متری که از منظر ترافیکی بسیار حائز اهمیت است، به ازای هر ۵۰ متر عقب نشینی ۲۵ متر تجاری اعطا میشود، افزود: یکی از نکات ارزشمند در نظر گرفته شده در دفترچه عوارض تخفیف ۵۰ درصدی عوارض کاربریهای تفریحی و توریستی در حریم شهر و ۷۰ درصدی در محدوده شهر است.
🔹خسروانی تصریح کرد: در تبصره ویژه ایجاد شده در این خصوص، هتلها و بوم گردیها در اراک ضریب محاسبه آن صفر در نظر گرفته شده است و یکی از سیاستهای مهم مدیریت شهری در راستای تشویق به کاربریهای توریستی رفاهی و تفریحی و بومگردی در شهر اراک است.
🔹وی عنوان کرد: همچنین مجتمعهای خیریهای در محدوده شهر اراک که خیرساز باشند، به استثنای مسکونی و تجاری یعنی کاربریهای درمانی و سایر موارد را تا تراکم مجاز آنها مشمول یک چهارم عوارض خواهند بود.
🔹سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر اراک ادامه داد: موضوع حق مشرفیت که در طرحهای عمرانی به عنوان یک چالش مدنظر بود، نشئت گرفته از قانون جدید در این خصوص است، در دفترچه سال آینده از ۴۰ درصد به ۲۰ درصد کاهش پیدا کرده و حق دسترسی از حداقل یک متر به حداقل دو متر افزایش پیدا کرده است.
🔹خسروانی گفت: در راستای تولید انرژیهای تجدیدپذیر در شهر اراک در دفترچه سال ۱۴۰۴ برای مستحدثاتی که در ساختمانها در راستای تأمین انرژیهای پاک صورت میگیرد، با ضریب صفر در نظر گرفته میشود تا یک تشویق بسیار خوبی باشد برای سازندگان بهگونهای که ساختمانها را مجهز به انرژیهای پاک کنند.
🔹وی با بیان اینکه در بخش بهای خدمات عوارض قطع اشجار ۲۰ درصد افزایش در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: عوارض اجرای طرحهای ترافیکی ۳۵ درصد، بهای خدمات کارشناسی و بازدید از محل ۳۵ درصد، بهای خدمات تمدید پروانه شرکتهای حملونقل ۲۰ درصد، بهای خدمات پارکینگهای عمومی ۲۰ درصد، بهای خدمات آرامستان ۲۰ درصد، بهای خدمات سازمان عمران و بازآفرینی ۲۵ درصد افزایش پیدا کرده است.
عباس خسروانی؛ شورا باید بهدنبال بهینهسازی هزینهها و جلوگیری از اتلاف منابع باشد
عباس خسروانی؛ شورا باید بهدنبال بهینهسازی هزینهها و جلوگیری از اتلاف منابع باشد
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر اراک گفت: شورای اسلامی شهر باید بهدنبال راههایی برای بهینهسازی هزینهها و جلوگیری از اتلاف منابع باشد.
به گزارش اداره ارتباطات شورای اسلامی کلانشهر عباس خسروانی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی با اشاره به شاخصهای بودجه خوب شهری اظهار کرد: یکی از مهمترین وظایف شوراهای اسلامی شهر بررسی بودجه پیشنهادی شهرداری است.
وی افزود: یک بودجه شهری خوب و کارشناسی، نقشه راهی برای توسعه و بهبود شهر است، این بودجه باید به نحوی تدوین شود که منابع محدود شهری به بهترین شکل تخصیص پیدا کند و منجر به افزایش کیفیت زندگی شهروندان شود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: بررسی بودجه شهرداری توسط شورای اسلامی شهر یکی از مهمترین وظایف این نهاد و مستلزم دقت و توجه به نکات مختلفی است.
خسروانی اضافه کرد: شورای اسلامی شهر باید در بررسی بودجه شهرداری، تطابق با برنامههای توسعه شهر، هماهنگی با چشمانداز شهر و توزیع عادلانه منابع را رعایت کند.
وی با بیان اینکه بودجه باید با چشمانداز و برنامههای توسعه بلندمدت شهر همسو باشد، ادامه داد: بودجه باید به نحوی توزیع شود که نیازهای همه مناطق شهر بهصورت عادلانه تأمین شود.
سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر اراک اظهار کرد: توجه به اولویتهای شهروندان هم از جمله مواردی است که شورای اسلامی شهر باید در بررسی بودجه شهرداری مد نظر قرار دهد.
خسروانی عنوان کرد: نیازها و خواستههای شهروندان باید در اولویت قرار گیرد و بودجه به سمت پروژههایی که بیشترین تأثیر را بر کیفیت زندگی شهروندان دارد، سوق داده شود.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از مواردی که در بررسی بودجه شهرداری مورد توجه قرار میگیرد عبارت از توجه به مسائل زیستمحیطی است، بودجه باید به نحوی تخصیص پیدا کند که به حفظ محیط زیست کمک کند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک تاکید کرد: توجه به مسائل اجتماعی، توجه به زیرساختهای شهری و توسعه اقتصادی، توجه به توسعه اقتصادی، شفافیت و دسترسی به اطلاعات، نظارت بر اجرای بودجه، کارایی و بهرهوری و بهینهسازی هزینهها از دیگر مواردی است که شورا در بررسی بودجه شهرداری مورد توجه قرار میدهد.
خسروانی با بیان اینکه بودجه باید به مسائل اجتماعی همچون فقر، بیکاری و نابرابری توجه داشته باشد تاکید کرد: لازم است که بودجه برای بهبود زیرساختهای شهری همچون حملونقل، آب و فاضلاب و انرژی اختصاص پیدا کند تا با توسعه اقتصادی شهر، زمینه ایجاد اشتغال فراهم شود.
وی ادامه داد: بودجه باید به صورت شفاف و قابل فهم برای همه ارائه شود تا شهروندان به راحتی بتوانند به اطلاعات مربوط به بودجه دسترسی پیدا کنند.
سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک گفت: شورای اسلامی شهر باید سازوکارهایی برای نظارت بر نحوه اجرای بودجه و اطمینان از صرف هزینهها در مسیر صحیح ایجاد کند و بهدنبال راههایی برای بهینهسازی هزینهها و جلوگیری از اتلاف منابع باشد.
خسروانی با اشاره به ضرورت ارزیابی عملکرد پروژهها گفت: عملکرد پروژههای مختلف باید بهصورت مستمر ارزیابی و از کارایی و اثربخشی آنها اطمینان حاصل شود.
گرامیداشت مقام پاسدار همزمان با ولادت باسعادت حضرت اباعبدالله الحسین ( علیه السلام ) و روز پاسدار
ظهر یکشنبه چهاردهم بهمن ماه، همزمان با ولادت باسعادت حضرت اباعبدالله الحسین < علیه السلام> و گرامیداشت مقام پاسدار، جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر باحضور در سپاه ناحیه اراک این روز را گرامی داشتند.
به میزبانی فرمانداری اراک برگزار شد؛ نشست مشورتی شورای اسلامی شهر با فرماندار اراک
به میزبانی فرمانداری اراک برگزار شد؛ نشست مشورتی شورای اسلامی شهر با فرماندار اراک
ظهرشنبه سیزدهم بهمن وبه میزبانی فرمانداری اراک برگزارشد؛ نشست مشورتی اعضای شورای اسلامی شهر با فرماندار اراک برگزار گردید و طی آن به منظور همکاری بیش از پیش و افزایش سرعت عمل میان این دو نهاد برای تایید مصوبات شورای اسلامی شهر تاکید گردید.
سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر اراک تاکید کرد؛ گزارش های مدیریت شهری در سامانه عیان به طور مرتب درج می گردد
ویراستی سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر اراک
انتشار گزارشهای عملکرد ۶ ماهه #شهرداری_اراک ،انتشار گزارشهای تفریغ بودجه و بودجههای سنواتی با نظارت و رصد مستمر #شورای_شهر در سامانه #عیان از مهمترین اقدامات مدیریت شهری دوره ششم در راستای #شفافیت است.