بازدید اعضای شورای اسلامی شهر از سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

 

 

بازدید اعضای شورای اسلامی شهر از سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم

اعضای شورای اسلامی شهر با همراهی شهردار اراک از سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در محل مصلای امام خمینی (ره) تهران، بازدید بعمل آوردند.

به گزارش اداره ارتباطات شورای اسلامی کلانشهر اراک ،روز شنبه بیست و پنجم اسفند ماه، رئیس و اعضای شورای شهر با همراهی شهردار اراک، از سی و دومین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در محل مصلای امام خمینی(ره) بازدید بعمل آوردند.همچنین در جریان این بازدید، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر با اهدا لوح تقدیر به شهردار اراک، ضمن گرامیداشت ۲۵ اسفند ماه سالروز شهادت سردار باکری که به نام روز شهردار نامگذاری شده، این روز را به ایشان تبریک و از زحمات انجام شده در حوزه مدیریت شهری تقدیر بعمل آوردند.

اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار اراک همچنین در جریان بازدید از این نمایشگاه، در نشست تخصصی کربلایی کاظم ساروقی(معجزه قرآن کریم) نیز حضور بعمل آوردند.

 

نمایندگان مردم شریف اراک در شورای اسلامی شهر مصوب کردند؛ اختصاص ۵ میلیارد ریال به رزمایش بزرگ همدلی مومنانه در ماه مبارک رمضان

 

نمایندگان مردم شریف اراک در شورای اسلامی شهر مصوب کردند؛ اختصاص ۵ میلیارد ریال به رزمایش بزرگ همدلی مومنانه در ماه مبارک رمضان

 به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی شهر، نمایندگان مردم شریف اراک در این شورا، به منظور همکاری و همدلی با اقدام شایسته کمیته امداد انقلاب اسلامی در برگزاری رزمایش بزرگ کمک های مومنانه، در پاسخ به لایحه ارسالی از شهرداری اراک، با ۱۱ رای موافق مصوب کردند شهرداری کلانشهراراک مبلغ ۵ میلیارد ریال را به این موضوع اختصاص دهد.

 در صحن رسمی شورای اسلامی شهر مصوب شد؛ کمک ۲۸۰ میلیارد ریالی شهرداری اراک به احداث زائر سرای استان مرکزی در مشهد مقدس

 

 در صحن رسمی شورای اسلامی شهر مصوب شد؛ کمک ۲۸۰ میلیارد ریالی شهرداری اراک به احداث زائر سرای استان مرکزی در مشهد مقدس

به گزارش روابط عمومی شورای اسلامی کلانشهر اراک، عصر دوشنبه بیستم اسفند در یکصد و هفتاد و سومین صحن رسمی شورای اسلامی شهر، شهرداری کلانشهراراک موظف شد از محل فروش املاک خود، ۲۸۰ میلیارد ریال کمک مالی برای احداث زائر سرای استان مرکزی در مشهد مقدس اختصاص دهد.

شایان ذکراست زائرسرای استان مرکزی درمشهدمقدس، در زمینی بالغ بر یک هزارمترمربع آغازشده که زیربنای هشت هزارمترمربع درهفت طبقه مثبت وسه طبقه منفی نیزدرآن پیش بینی شده است که ازاین ظرفیت ۳۵ درصد آن به متقاضیان شهر اراک اختصاص دارد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک گفت: مهم‌ترین رویکرد شورا در بررسی دفترچه عوارض رعایت اصل عدالت، حال اقتصادی مردم و کسب‌وکار با نگاه به رونق ساخت مسکن است.

 

 

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک گفت: مهم‌ترین رویکرد شورا در بررسی دفترچه عوارض رعایت اصل عدالت، حال اقتصادی مردم و کسب‌وکار با نگاه به رونق ساخت مسکن است. به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، شهرداری‌ها یک نهاد درآمد هزینه هستند، برای بودجه خود متکی به دولت نیستند و از حاکمیت ارتزاق نمی‌کنند. بیش از سه دهه شهرداری‌های کشور به خصوص شهرداری‌های مراکز استان و کلانشهرها مستقل شده‌اند و باید تمام هزینه‌های خود را از محل درآمدی تأمین کنند.

بیش از سه دهه شهرداری‌های کشور به خصوص شهرداری‌های مراکز استان و کلانشهرها مستقل شده‌اند و باید تمام هزینه‌های خود را از محل درآمدی تأمین کنند.

یکی از منابع درآمدی شهرداری‌ها که سهم اندکی در درآمد این نهاد دارد، تعرفه عوارض و بهای خدمات است که هر ساله پیشنهاد آن از سوی شهرداری به شورای شهر می‌آید و در شورا مورد بررسی قرار می‌گیرد و با توجه به صرفه و صلاح شهر آن پیشنهاد را تصویب و ابلاغ می‌کند.

شهرداری‌ها می‌توانند بر اساس نرخ اعلام شده تورم بهای خدمات و عوارض را افزایش دهند که نرخ تورم اعلام شده در سال جاری ۳۷ درصد بوده است.

ایمنا: با هدف اطلاع از اهم اقدامات انجام شده گفت‌وگویی را با عباس خسروانی سخنگوی و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی کلان شهر اراک داشتیم که شرح آن را می‌خوانید.

ایمنا: مهمترین رویکرد شورا در بررسی دفترچه عوارض چیست؟

خسروانی: یکی از وظایف اصلی شورا بررسی دفترچه عوارض و بهای خدمات است، سال‌جاری با مشارکت اعضای شورا و کارشناسان شهرداری اراک واحد درآمد دفترچه به موقع به شورا ارسال شد و اعضای شورا با نظرات کارشناسی خود دفترچه را به تصویب رساندند.

امید می‌رود هر سال دفترچه عوارض به نقطه مطلوب خود نزدیک شود و با بررسی علمی بتوانیم این دفترچه را هوشمند کنیم تا به عدالت نزدیک باشد.

مهم‌ترین رویکرد شورا در بررسی دفترچه عوارض رعایت اصل عدالت و رعایت حال اقتصادی مردم و کسب‌وکار در شهر اراک با نگاه به رونق ساخت مسکن صورت گرفته است.

ایمنا: آیا افزایش عوارض بر مبنای نرخ تورم اعلامی دولت در نظر گرفته شده است؟

خسروانی: سقف افزایش بهای خدمات و عوارض طبق قانون میزان تورم در نظر گرفته شده است، با بررسی‌های صورت گرفته نرخ افزایش در بخش عوارض بسیار کمتر از نرخ تورم اعلام شده دولت در نظر گرفته شده است.

در موضوع عوارض ساخت‌وساز که مهمترین بخش دفترچه محسوب می‌شود، میانگین نرخ افزایش صدور پروانه‌های ساختمانی ۲۸ درصد در نظر گرفته شده که این نرخ ۹ درصد کمتر از نرخ تورم است و این یک پیام از طرف شورا است که سهم خود را برای رونق ساخت‌وساز مسکن در اراک ایفا کرده است.

سهم پروانه‌های ساختمانی در قیمت تمام شده مسکن بسیار ناچیز است و علت اصلی گرانی مسکن در اراک به بخش ارزش بالای زمین و محدودیت تراکم بازمی‌گردد.

ایمنا: شورا برای کاهش هزینه‌های ساخت مسکن چه اقداماتی را در نظر دارد؟
خسروانی: در راستای کاهش هزینه‌های ساخت مسکن باید بخش‌های دولتی و غیردولتی نیز سهم خود از بیمه و مالیات و سایر هزینه‌های پرداختی را توسط سازندگان بپردازند و نقش خود را ایفا کنند؛ نرخ افزایش صدور پروانه‌های ساختمانی سال ۱۴۰۴ نسبت به سال ۱۴۰۳، ۲۸ درصد افزایش پیدا کرده است.

شهرداری به سهم خود مواردی که باعث افزایش بهای ساخت ساختمان می‌شود را کاهش داده و لازم است، سایر دستگاه‌ها که در ساخت مسکن و قیمت تمام شده آن تأثیرگذار هستند از جمله امور مالیاتی و بیمه‌ها که هزینه‌بر و موجب ایجاد نارضایتی در میان سازندگان شده‌اند نیز در این زمینه اقداماتی را برای رعایت حال شهروندان لحاظ کنند.

اعطای ۵۰۰ متر مجوز تجاری در پیرامون و اطراف مساجد یکی از امتیازات دفترچه عوارض است که با این اقدام مساجد را در پرداخت هزینه‌هایشان یاری می‌کند، در گذشته این مورد تنها مربوط به ساختمان مسجد می‌شد، اما هم اینک این مجوز صادر شده است که اگر زمینی برای مسجد وقف شده باشد از این امتیاز برای بازسازی و ساخت آن استفاده و سبب استقلال درآمدی مساجد شود.

در معبر ۲۴ متری که از منظر ترافیکی بسیار حائز اهمیت است، به ازای هر ۵۰ متر عقب‌نشینی ۲۵ متر تجاری اعطا می‌شود، یکی از نکات ارزشمند در نظر گرفته شده در دفترچه عوارض تخفیف ۵۰ درصدی عوارض کاربری‌های تفریحی و توریستی در حریم شهر و ۷۰ درصدی در محدوده شهر است.

وی ادامه داد: در تبصره ویژه ایجاد شده در این زمینه ضریب محاسبه هتل‌ها و بوم‌گردی‌ها در اراک صفر در نظر گرفته شده و یکی از سیاست‌های مهم مدیریت شهری در راستای تشویق به کاربری‌های توریستی رفاهی و تفریحی و بوم‌گردی در شهر اراک است.

مجتمع‌های خیریه‌ای در محدوده شهر اراک که خیرساز باشد، به استثنای کاربری مسکونی و تجاری یعنی کاربری‌های درمانی و سایر موارد تا زمان تراکم مجاز آن‌ها مشمول یک چهارم عوارض خواهند بود.

موضوع حق مشرفیت که در طرح‌های عمرانی به عنوان یک چالش مدنظر بود، نشئت گرفته از قانون جدید در این زمینه است که در دفترچه سال آینده از ۴۰ درصد به ۲۰ درصد کاهش پیدا کرده و حق دسترسی از حداقل یک متر به دو متر افزایش پیدا کرده است.

ایمنا: شورا برای تولید انرژی تجدیدپذیر چه مشوق‌هایی را در نظر گرفته است؟

خسروانی: در راستای تولید انرژی‌های تجدیدپذیر در این شهر، در دفترچه سال ۱۴۰۴ برای مستحدثاتی که در ساختمان‌ها در راستای تأمین انرژی‌های پاک صورت می‌گیرد، با ضریب صفر در نظر گرفته می‌شود تا تشویق بسیار خوبی برای سازندگان باشد، به نحوی که ساختمان‌ها را مجهز به انرژی‌های پاک کنند.

در بخش بهای خدمات عوارض قطع اشجار با ۲۰ درصد افزایش در نظر گرفته شده است، عوارض اجرای طرح‌های ترافیکی ۳۵ درصد، بهای خدمات کارشناسی و بازدید از محل ۳۵ درصد، بهای خدمات تمدید پروانه شرکت‌های حمل‌ونقل ۲۰ درصد، بهای خدمات پارکینگ‌های عمومی ۲۰ درصد، بهای خدمات آرامستان ۲۰ درصد، بهای خدمات سازمان عمران و بازآفرینی ۲۵ درصد افزایش پیدا کرده است.

همچنین بهای خدمات سازمان سیما منظر و فضای سبز میانگین ۳۰ درصد، تعرفه بهای خدمات کشتارگاه صنعتی شهرداری اراک ۳۵ درصد، بهای خدمات پسماند ۲۰ درصد، بهای خدمات تبصره ۱۱ ماده ۱۰۰ که همان تخلفات ساختمانی است، ۳۰ درصد نسبت به سال‌جاری افزایش پیدا می‌کند.

ایمنا: رشد بودجه را نسبت به سنوات قبل چطور ارزیابی می کنید؟

عباس خسروانی: بودجه‌ای که شورای ششم برای شهر در سال ۱۴۰۴ تحویل گرفته بود، یک بودجه هزار و ۲۰۰ میلیاردی بود و این عدد به ۱۰ همت رسیده است که هم‌اکنون یک جهش قابل توجهی را در بودجه شهر اراک شاهد هستیم.

ایمنا: در حوزه فروش املاک شهرداری اراک برای سال ۱۴۰۴چه برنامه هایی تدوین شده؟

مهمترین منبع سیاست شورای ششم از روز نخست، مولدسازی اموال شهرداری بوده که این مهم را در دو بخش اموال منقول و اموال غیرمنقول پیگیری کردیم.

در بخش اموال منقول سیاست فروش اموال از طریق مزایده مد نظر قرار گرفته و تاکید شد، شهرداری هر آنچه که جزو اموال بلا استفاده و فرسوده در اختیار دارد را به فروش برساند.

در بخش اموال غیرمنقول هم که شامل زمین و املاک شهرداری است، خوشبختانه در دوره ششم شورا، املاک شهرداری بسیار خوب ساماندهی شده است.

امروز املاک بسیار زیادی در شهرداری وجود دارد که برای سال آینده به فروش خواهد رسید و صرف اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اراک خواهد شد که البته بخشی از این املاک محصول سرمایه گذاری‌های سنوات گذشته است و برخی از آن‌ها هم محصول این دوره شورا است.

مهمترین این طرح‌ها، پروژه آفتاب است که در این دوره رشد و شتاب بسیار خوبی پیدا کرده و امروز این پروژه رو به اتمام است و در سال ۴۰۴ واحدهای آن قابل فروش است.

ایمنا: آیا برای بهره بردن از منابعی نظیر اوراق قرضه نیز برنامه ای در سال آینده خواهید داشت؟

عباس خسروانی: بله. وام و اوراق قرضه از دیگر منابع درآمدی برای شهرداری است که ۴۵۰ میلیارد تومان برای سال آتی پیش‌بینی شده است لذا با توجه به اینکه حسابرسی شهرداری اراک بعد از سال‌ها مشروط اعلام شده، بانک مرکزی و نهادهای مالی می‌توانند اجازه خرید اوراق را به شهرداری اراک برای تأمین مالی بدهند که عمده محل هزینه کرد این اوراق و وام هم در خرید اتوبوس پیش‌بینی شده است.

 

تصویب بودجه ۱۰۰ هزار میلیارد ریالی شهرداری اراک در سال ۱۴۰۴

 

 

تصویب بودجه ۱۰۰ هزار میلیارد ریالی شهرداری اراک در سال ۱۴۰۴

🔸در صحن فوق العاده و علنی امروز شورای اسلامی شهر اراک، بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری با رقمی بالغ بر ۱۰۰ هزار میلیارد ریال به تصویب رسید.

🔸بودجه ۱۰۰ هزار میلیاردی سال ۱۴۰۴ شهرداری اراک با نسبت ۷۷ درصد عمرانی و ۲۲ درصد جاری و یک درصد تملک دارایی ها، مصوب شد.

🔸 شایان ذکراست درابتدای این جلسه، همزمان با سالروزتاسیس کانون های فرهنگی، هنری مساجد ازجناب اقای انقانی مدیر محترم ستاد کانون های فرهنگی، هنری مساجداستان مرکزی تقدیروتشکربه عمل آمد.

با حضور اعضای شورای شهر برگزار شد، آیین تجلیل از ورزشکاران برتر شهرداری اراک در سال ۱۴۰۳

 

با حضور اعضای شورای شهر برگزار شد

🔷 آیین تجلیل از ورزشکاران برتر شهرداری اراک در سال ۱۴۰۳

🔹به گزارش اداره ارتباطات شورای اسلامی کلانشهر اراک،شامگاه چهارشنبه پانزدهم اسفند ماه، آئین تجلیل از ورزشکاران برتر شهرداری اراک در سال جاری با حضور رئیس و اعضای شورای شهر،شهردار اراک و جمعی از مدیران شهرداری در سالن شهید ثامنی برگزار شد.

🔹محمد عسگری، رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک در این آیین اظهار کرد: ظرفیت ورزش در بین پرسنل شهرداری بسیار بالاست ولی متاسفانه تاکنون به طرز صحیحی به آن پرداخته نشده است. همچنین ما باید از ظرفیت قهرمانان و پیشکسوتان ورزشی به خوبی استفاده کنیم.
🔹وی افزود: ما در شورای شهر، سال گذشته برای اولین بار، کارگروه ورزش را تشکیل دادیم و به تیم‌ها و هیات‌های ورزشی‌ بیش از یک میلیارد تومان کمک پرداخت کردیم. با توجه به اینکه در حوزه زیرساخت‌های ورزشی وضعیت خوبی داریم، انتظار است تا چندین تیم ورزشی خوب در چندین رشته تشکیل شود تا در سطح کشور مقام‌های ارزشمندی کسب کنند.
🔹شایان ذکر است در سال جاری المپیاد ورزشی شهید باکری ویژه کارکنان شهرداری‌های سراسر کشور برگزار و ۲۵۰ تیم از شهرداری سراسر کشور در این مسابقات شرکت کردند که شهرداری اراک توانست با کسب ۷ رتبه برتر در رشته‌های داژبال بانوان، دارت آقایان، آمادگی جسمانی بانوان، فوتسال آقایان، دارت بانوان، تنیس روی میز آقایان و شطرنج بانوان در مجموع رتبه ۹ را در بین ۲۵۰ شهرداری سطح کشور کسب کند. همچنین سه مقام آسیایی و جهانی در رشته‌های جودو، موتای و دلیفت توسط ورزشکاران شهرداری کسب شد. تیم‌های فوتسال پیشکسوتان آقایان و داژبال آقایان شهرداری اراک نیز در مسابقات کارگری مقام برتر را کسب کردند.

 

عباس خسروانی – ویراستی: شورای اسلامی شهر اراک در راستای مسئولیت اجتماعی خود،مبلغ یک میلیارد تومان به ستاد دیه استان جهت آزادی زندانیان جرائم غیر عمد اراکی اختصاص داد

 

عباس خسروانی – ویراستی:

شورای اسلامی شهر اراک در راستای مسئولیت اجتماعی خود، مبلغ یک میلیارد تومان به ستاد دیه استان جهت آزادی زندانیان جرائم غیر عمد اراکی اختصاص داد.
بسیاری از این زندانیان سرپرست خانواده اند. اینگونه اقدامات،می‌تواند فرصتی برای بازگشت این شهروندان به زندگی سالم و سازنده در شهر را فراهم کند.

 

لایحه تعیین نرخ بلیت و کرایه وسایل حمل‌ونقل عمومی شهر اراک در سال ۱۴۰۴ در شورای شهر بررسی و تصویب شد

 

افزایش بهای خدمات تاکسی و اتوبوس برای سال ۱۴۰۴

💠 لایحه تعیین نرخ بلیت و کرایه وسایل حمل‌ونقل عمومی شهر اراک در سال ۱۴۰۴ در شورای شهر بررسی و تصویب شد.

🔹به گزارش اداره ارتباطات شورای اسلامی کلانشهر اراک به نقل از خبرگزاری ایمنا از مرکزی، محمد عسگری رئیس شورای اسلامی شهر اراک عصر دوشنبه سیزدهم اسفند ماه در یکصدوهفتادودومین جلسه صحن علنی شورا اظهار کرد: نرخ مصوب شده برای افزایش بهای خدمات تاکسی و اتوبوس برای سال ۱۴۰۴ پس از طی فرایند قانونی در فرمانداری این شهر و پس از رسمیت پیدا کردن برای سال آینده انجام می‌شود و در ایام پایانی سال قابلیت اجرایی شدن ندارد.
🔹وی افزود: در ادوار گذشته نرخ کرایه تاکسی به صورت قانونی افزایش پیدا می‌کرد که این نرخ‌ها توسط برخی از ارائه‌کنندگان خدمات رُندسازی و موجب ایجاد نارضایتی میان شهروندان می‌شد.
🔹رئیس شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: در کمیسیون عمران برای افزایش نرخ، نمایندگان تاکسیران نیز حضور داشتند و نظرات این بخش از جامعه شهروندی لحاظ شده است، موارد قانونی و دستورالعمل‌های مورد نظر نیز مدنظر بوده است.
🔹عسگری ادامه داد: نرخ به دست آمده یک نرخ کارشناسی است که از همه جوانب سنجیده می‌شود و لازم است سازمان تاکسیرانی نظارت را به نحوی اعمال کند که این نرخ و پرداختی شهروندان بیش از مبلغ تعیین شده افزایش پیدا نکند.

🔹به گزارش ایمنا، در این جلسه پیشنهاد کمیسیون فنی، عمران، ترافیک و شهرسازی درباره افزایش نرخ کرایه اتوبوس درون شهری به میزان میانگین ۴۵ درصد در خطوط مختلف بررسی و با ۹ رأی موافق تصویب شد.

🔹بررسی پیشنهاد کمیسیون فنی عمران و ترافیک درباره افزایش نرخ کرایه تاکسی‌های خطی به میزان ۵۰ درصد و تاکسی‌های کرایه ساعتی به میزان ۳۳ درصد برای سال ۱۴۰۴ با ۱۰ رأی موافق تصویب شد.

 

عباس خسروانی سخنگوی شورای شهر: ضرورت تدوین پیوست فرهنگی در پروژه‌ گردشگری گردوی اراک

 

 

عباس خسروانی سخنگوی شورای شهر:
ضرورت تدوین پیوست فرهنگی در پروژه‌ گردشگری گردوی اراک

🔷اراک – ایرنا – سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک با تأکید بر اهمیت تهیه پیوست فرهنگی برای منطقه گردشگری گردو (نورالشهدا) این شهر گفت: تدوین این پیوست، به‌عنوان یک سند راهبردی، می‌تواند به مدیریت بهتر تأثیرات فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی این پروژه‌ها کمک کند و عدالت اجتماعی را در بهره‌مندی از مزایای آن‌ها تضمین کند.
🔹عباس خسروانی در گفت و گو با ایرنا، افزود: پروژه‌های گردشگری باید تأثیرات مثبت بر فرهنگ و هویت بومی داشته باشند و از وقوع تغییرات ناخواسته در سبک زندگی مردم محلی جلوگیری کنند.
🔹وی ادامه داد: پروژه‌های تفریحی و گردشگری شهری به‌ عنوان یکی از محرک‌های اصلی توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در شهرها شناخته می‌شوند و این پروژه‌ها اگرچه به جذب گردشگران داخلی و خارجی کمک می‌کنند، بلکه تأثیرات عمیقی بر فرهنگ، هویت و سبک زندگی شهروندان آن شهر می‌گذارند،
🔹سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک یکی از مهم‌ترین دلایل تدوین پیوست فرهنگی را حفاظت از هویت فرهنگی و ارزش‌های بومی منطقه گردشگری دانست و بیان کرد: پروژه‌های گردشگری اگر بدون توجه به فرهنگ محلی طراحی و اجرا شوند، ممکن است به تحریف یا تضعیف عناصر فرهنگی جامعه منجر شوند، بنابراین پیوست فرهنگی به‌عنوان یک سند راهبردی، تضمین می‌کند که پروژه‌ها در راستای تقویت و ترویج فرهنگ بومی عمل کنند و از تأثیرات منفی بر آن جلوگیری شود زیرا گاهی اوقات پروژه‌های گردشگری بدون توجه به نیازها و توانمندی‌های جامعه محلی طراحی می‌شوند که نتیجه آن بهره‌مندی نابرابر گروه‌های مختلف از مزایای اقتصادی است. پیوست فرهنگی با در نظر گرفتن عدالت اجتماعی و اقتصادی، اطمینان حاصل می‌کند که همه اقشار جامعه از منافع پروژه بهره‌مند شوند.
🔹خسروانی با اشاره به پیامدهای نامطلوب نبود پیوست فرهنگی در پروژه‌های گردشگری گفت: ورود گردشگران به یک منطقه بدون در نظر گرفتن حساسیت‌های فرهنگی می‌تواند به تغییرات ناخواسته در سبک زندگی مردم محلی منجر شود و ممکن است ارزش‌های بومی تحت تأثیر فرهنگ‌های وارداتی قرار گرفته و تضعیف شوند که نمونه‌هایی از این دست را می‌توان در برخی مناطق گردشگری مشاهده کرد که هویت فرهنگی آن‌ها به مرور زمان کمرنگ شده است.
🔹سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک با اشاره به نقش پیوست فرهنگی در حفظ هویت فرهنگی و اجتماعی شهروندان گفت: پیوست فرهنگی به عنوان یک سند راهبردی عمل می‌کند که در آن نحوه تعامل پروژه با فرهنگ بومی مشخص می‌شود و این سند شامل راهکارهایی برای حفظ میراث فرهنگی، تقویت هویت محلی و جلوگیری از آسیب به ارزش‌های اجتماعی است، بنابراین، هر پروژه‌ای که با جامعه محلی در تعامل است و یا به نوعی بر محیط فرهنگی آن تأثیر می‌گذارد، نیازمند یک پیوست فرهنگی است.
🔹خسروانی گفت: مدیران پروژه‌های گردشگری و تفریحی باید از همان مراحل ابتدایی برنامه‌ریزی، اهمیت پیوست فرهنگی را جدی بگیرند و آن را به عنوان بخشی از فرآیند تصمیم‌گیری خود لحاظ کنند زیرا توجه به مقوله فرهنگ به پایداری اجتماعی کمک می‌کند.
https://irna.ir/xjT2xH

 

ظهر یکشنبه دوازدهم اسفندماه انجام شد؛ بازدید کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی از وضعیت اجرای کف فرش های سطح شهر

 

ظهر یکشنبه دوازدهم اسفندماه انجام شد؛ بازدید کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی از وضعیت اجرای کف فرش های سطح شهر

🔹ظهر یکشنبه دوازدهم اسفندماه ۱۴۰۳، نشست کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی کلانشهر اراک به ریاست سید وحید میرنظامی با حضور اعضاء شورای شهر، معاونین،مدیران و کارشناسان شهرداری با محوریت بررسی موضوعات:
🔹 بررسی و بازدید از پروژه‌های پیاده‌راه سازی، جدول گذاری و کف فرش سطح شهر در آستانه بهار برگزار گردید.