رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی کلانشهر اراک:مدیریت شهری مبحث مدیریت اتباع بیگانه را از مراجع قانونی پیگیری کند

خلاصه خبر :

#شورای_ششم
#گزارش_به_مردم

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی کلانشهر اراک:مدیریت شهری مبحث مدیریت اتباع بیگانه را از مراجع قانونی پیگیری کند

🔷رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی کلانشهر اراک با اشاره به ضرورت ساماندهی اتباع بیگانه گفت: مدیریت شهری تنها می‌تواند به عنوان یک مطالبه‌گر اجتماعی و مردمی مبحث مدیریت اتباع بیگانه را از مراجع قانونی پیگیری کند.

🔹به گزارش اداره ارتباطات شورای اسلامی کلانشهر اراک سید وحید میرنظامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مرکزی اظهار کرد: مدیریت شهری، اختیارات قانونی در خصوص مدیریت اتباع بیگانه ندارد مگر به عنوان نمایندگان مردم در پارلمان شهری، البته از طریق ارتباط با کمیسیون امور داخلی و شوراها یا با امور اتباع استانداری در نشست‌هایی که در کمیسیون‌های مختلف استانداری برگزار می‌شود، رئیس یا اعضای شورا می‌توانند این مهم را به عنوان یک مطالبه و دغدغه پیگیری کنند.

🔹وی افزود: برای ساماندهی و مدیریت اتباع بیگانه به خصوص برادران و خواهران افغانستانی، یکی از جاهایی که در ارتباط هستیم، کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس است.

🔹رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی کلانشهر اراک تصریح کرد: در کمیسیون امور داخلی و شوراهای مجلس یک طرحی در حال تدوین برای مدیریت اتباع خارجی از جمله افغانی‌هاست که به نظرم مجلس با تأخیر به این مهم ورود پیدا کرد و مجلس و وزارت کشور باید زودتر باید به این موضوع می‌پرداختند.

🔹میرنظامی ادامه داد: با توجه به تنش‌های اقتصادی خانوارها و هزینه‌های سنگین زندگی، تعدادی از فرصت‌های شغلی کشور توسط اتباع بیگانه از هم‌وطنانمان دریغ می‌شود که باید به این مهم توجه شود.

🔹وی ادامه داد: حضور اتباع بیگانه در کشور موجب تلاطم مسکن و اقتصاد به ویژه در بحث بها، این عزیزان باعث گران شدن اجاره بها می‌شوند.

🔹رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک تاکید کرد: در صورتی که می‌خواهیم بحث‌های امنیتی، اجتماعی، اقتصادی و موارد از این دست که مرتبط با حضور اتباع است را ساماندهی کنیم، چاره‌ای نداریم جز اینکه حضور آنها را ساماندهی و مدیریت کنیم.

🔹میرنظامی ادامه داد: اتباع بیگانه مالیات پرداخت نمی‌کنند و از یارانه‌های پنهانی مانند: انرژی، مسکن، فرصت‌های شغلی استفاده می‌کنند و هزینه قیمت تمام شده برخی از امور اجتماعی و خانوادگی هموطنان ما را بالا می‌برند، بنابراین ما به عنوان یک مطالبه‌گر این مهم را به جد پیگیری می‌کنیم.

🔹وی با بیان اینکه مدیریت شهری خدمات خاصی جز در بحث حمل و نقل به اتباع بیگانه ارائه نمی‌دهد گفت: متأسفانه اتباع بیگانه برای استفاده از عابر بانک‌ها، به نام برخی از افراد ایرانی کارت بانکی دارند و از آن استفاده می‌کنند و در مراکز خرید مانند، نانوایی‌ها از یارانه نان و در زمینه حمل و نقل و… از یارانه بهره مند می‌شوند.

🔹رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک اظهار کرد: مدیریت شهری در زمینه ارائه خدمات به اتباع بیگانه، خدمات گسترده‌ای به اتباع ارائه نمی‌دهد جز در زمینه حمل و نقل که آن را هم تابعی از مدیریت و ساماندهی میدانیم که کمیسیون امور داخلی شوراها و وزارت کشور باید این طرح را نهایی و ابلاغ کنند تا ما هم آن را اجرا کنیم.

🔹میرنظامی اضافه کرد: اتباع بیگانه در مبحث اموال منقول فقط مالکیت پیدا می‌کنند از جهت حقوقی و ثبتی در بحث ساخت و ساز، گرفتن جواز و… چنین امکانی برای آنها فراهم نیست و زمانی که یک شخص نتواند مالکیت در اموال منقول و غیرمنقول داشته باشد، طبیعتاً نمی‌تواند جواز ساخت هیچ مجموعه‌ای را داشته باشد.

🔹وی با بیان اینکه مدیریت شهری جز در سیستم حمل‌ونقل عمومی و خدمات پراکنده مواجهه‌ای با اتباع ندارد تاکید کرد: اتباع بیگانه از خدمات بانکی، خدمات رفاهی، یارانه‌های پنهانی مانند: بنزین، نان، انرژی، مسکن و مواردی از این دست بهره می‌برند که امید می‌رود مراجع قانونی از قبیل: مجلس و دولت با تدوین طرح جامع که ما هم از آن پیروی کنیم، این مهم را ساماندهی کنند.

┅═❁✥❁🇮🇷❁✥❁═┅

🔹اداره ارتباطات شورای اسلامی کلانشهر اراک
🌐 @arakshora6
🌐 Shoraarak.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *