اختصاص دو دستگاه تخصصی پردازش و تفکیک پسماند به شهرداری اراک

خلاصه خبر :

رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: برای راه‌اندازی خط پذیرش و پردازش پسماند دو دستگاه تخصصی از سوی وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها به شهرداری اراک اختصاص خواهد یافت.
به گزارش اداره ارتباطات و روابط عمومی شورای اسلامی کلانسهر اراک،حسن قربانی در حاشیه جلسه کمیسیون خدمات شهری اظهار کرد: در یک‌صد و هفتاد و پنجمین جلسه کمیسیون سلامت و خدمات شهری ، سه موضوع کلیدی و راهبردی مورد بررسی قرار گرفت که هر یک نقش مهمی در ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان و توسعه پایدار شهری دارند.
وی افزود: موضوع ساماندهی حجره‌های داخل آرامستان‌ها مطرح شد، این موضوع با هدف ایجاد نظم، حفظ حرمت فضاهای آرامستانی و بهبود خدمات‌رسانی به خانواده‌های متوفیان بررسی شد و مقرر شد تصمیمات نهایی جهت تصویب به صحن شورا ارسال شود.
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: دومین دستور کار، به مدیریت پسماند و همکاری با شرکت اکو اختصاص داشت، در این بخش، بر ضرورت تفکیک پسماند از مبدأ تأکید شد تا بتوان با آموزش شهروندان، بهینه‌سازی فرآیند جمع‌آوری و تبدیل پسماند به مواد مفید، از این چالش زیست‌محیطی فرصتی برای اشتغال‌زایی و سرمایه‌گذاری بسازیم. قربانی تصریح کرد:پسماند به‌عنوان «طلای سیاه» می‌تواند منبعی ارزشمند برای تولید کمپوست و سایر محصولات قابل استفاده در کشاورزی باشد، همچنین از سرمایه‌گذاران دعوت شد تا در این حوزه مشارکت کنند.
وی عنوان کرد: سومین موضوع، راه‌اندازی خط پذیرش و پردازش پسماند بود، برای تکمیل این خط، دو دستگاه تخصصی از سوی وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها به شهرداری اراک اختصاص خواهد یافت.
رئیس کمیسیون سلامت محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی کلانشهر اراک خاطر نشان کرد: این تجهیزات امکان تفکیک، پردازش و تولید کمپوست را فراهم می‌کنند و گامی مهم در جهت بهبود بهداشت عمومی و حفظ محیط زیست خواهند بود.
قربانی تأکید کرد: این اقدامات، نشان‌دهنده رویکردی آینده‌نگرانه در مدیریت شهری است که با مشارکت شهروندان و حمایت نهادهای بالادستی، می‌تواند به نتایجی پایدار و مؤثر منجر شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *