بررسی پروژه‌های عمرانی شهری/ گام تازه در بازآرایی ترافیکی و عمرانی اراک

خلاصه خبر :

رئیس کمیسیون فنی، عمران، ترافیک، معماری و شهرسازی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک از بررسی مجموعه‌ای از پروژه‌های زیرساختی با مشارکت قرارگاه خاتم‌الانبیا در جلسه اخیر کمیسیون خبر داد.
به گزارش اداره ارتباطات وروابط عمومی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک، محمد عسگری در حاشیه جلسه کمیسیون عمران در تشریح محورهای این جلسه اظهار کرد: تمرکز اصلی بر پروژه‌هایی بود که با مشارکت قرارگاه خاتم‌الانبیا در دستور کار شهرداری قرار گرفته‌اند، یکی از مهم‌ترین محورهای بحث، لایحه‌ای بود که شامل جمع‌آوری برخی پل‌ها، احداث مسیرهای جدید و ساماندهی نقاط بحرانی ترافیکی شهر اراک می‌شود.
وی افزود: اعضای جلسه بر اصل نیاز شهر به این اقدامات توافق داشتند و مخالفتی با کلیات پروژه‌ها وجود ندارد؛ اما جزئیات اجرایی، اولویت‌بندی اقدامات و نحوه تخصیص بودجه همچنان محل بحث و بررسی کارشناسی است.
رئیس کمیسیون فنی، عمران، ترافیک، معماری و شهرسازی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک با اشاره به یکی از موارد مطرح‌شده در جلسه گفت: ضرورت جمع‌آوری پل شهر صنعتی از جمله موضوعاتی بود که برخی اعضا با استناد به مطالعات فنی و نظرات کارشناسان معاونت زیربنایی شهرداری، آن را اقدامی اجتناب‌ناپذیر دانستند،با این حال، تأکید شد که بررسی دقیق‌تر ضرورت این اقدام باید در دستور کار قرار گیرد.
عسگری خاطر نشان کرد: موضوع بودجه دو هزار و دویست میلیارد تومانی برای شش پروژه مطرح شده که بخشی از آن در سال جاری و بخشی در سال‌های آتی تخصیص خواهد یافت، نگرانی‌هایی درباره نحوه تأمین سهم دولت و کیفیت اجرای پروژه‌ها نیز مطرح شد.
وی در ادامه به پروژه‌های مرتبط با پارک‌های شهری اشاره کرد و گفت: از جمله این پروژه‌ها، پارک شقایق است که در راستای تبدیل اراک به شهر دوستدار سالمند طراحی شده و با استقبال عمومی مواجه شده است.
رئیس کمیسیون فنی، عمران، ترافیک، معماری و شهرسازی شورای اسلامی کلان‌شهر اراک در پایان خاطرنشان کرد: جمع‌بندی جلسه نشان داد که مسیر کلی پروژه‌ها مورد توافق است، اما جزئیات اجرایی نیازمند بررسی‌های بیشتر کارشناسی و مشارکت دقیق‌تر ذی‌نفعان خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *