💠رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک با اشاره به اینکه روزانه ۱۱۰۰ تن آسفالت توسط کارخانههای آسفالت شهرداری تولید میشود گفت: شهرداری اراک برای اولین بار رکورد تولید آسفالت در تاریخ این شهر را شکست.
🔹به گزارش اداره ارتباطات شورای اسلامی کلانشهر اراک به نقل از خبرگزاری دیار آفتاب محمد عسگری در نشست صمیمی با مردم که شب گذشته در جوار امامزادگان عبدالله و آمنهخاتون برگزار شد گفت: در حوزه حمل و نقل در اتوبوسرانی ۱۹۰ تا ۲۰۰ اتوبوس استاندارد شهر اراک است. تا قبل از این ۸۰ تا ۹۰ دستگاه اتوبوس داشتیم. طی سه سال و نیم ۱۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان شهر اراک، از محل عوارض مردمی تهیه شده و به ناگان اتوبوسرانی اضافه شده است.
🔹رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک بیان کرد: قرار است ۷۰ دستگاه دیگر نیز از طریق قراردادی که با وزارت کشور بسته شده و ۳۰ درصد از هزینه آن پرداخت شده خریداری شود. با خرید این ۷۰ دستگاه مشکل حمل و نقل کامل حل میشود و به استاندارد آن میرسیم. ۹۰ ون هم خریداری شده تا کمبود وسایل حمل و نقل عمومی جبران شود.
🔹وی افزود: ظرف سه سال اخیر، دو تقاطع غیرهمسطح مهم میدان امام حسین(ع) و میدان امام خمینی(ره) بهرهبرداری و افتتاح شدند. نردبان ۱۲۰ متری به مبلغ ۱۲۰ میلیارد تومان خریداری شد تا مشکل احتمالی آتشسوزی در ساختمانهای بلند حل شود و این نردبان نیاز مردم اراک بود.
🔹عسگری اظهار کرد: در دره گردو که بهترین بستر برای خدمات رسانی تفریحی است بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان هزینه شده این بستر ۷۰۰ هکتار است که با همت شهرداری دارای گاز، آب، برق، آسفالت و پارکینگ شده و بستری برای سرمایهگذاری فراهم شده است. قرار است در آن تله کابین نیز نصب شود و تله سیژ هم نصب شده و تا یک سال آینده میتوان از آن استفاده کرد.
🔹رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک تصریح کرد: یگان عملیاتی و امدادی شهرداری، ساختمانها و ماشین آلات آن از ۳۵ سال قبل تاکنون تعویض و بازسازی نشده بود و تمام ماشین آلات شهرداری به روز شد و بالای ۱۰۰ کامیون تریلی و جرثقیل و وسایلی که برای عمران شهر نیاز است، خریداری شد.
🔹عسگری افزود: دو سالن نمایش نیز در شهر اراک افتتاح و سه بازارچه میوهتره بار نیز احداث شده که هنوز به مرحله افتتاح نرسیده است. یکی از مشکلات شهر اراک نداشتن بازارچه میوه تر و بار بود که با احداث این سه بازارچه این مشکل حل شد.
🔹وی عنوان کرد: کشتارگاه اراک هم وضعیت بسیار نامطلوبی داشت. در این سه سال و نیم کشتارگاه اراک پاک، بهداشتی و ساماندهی شد. دستگاهها و سردخانههایی نیز به آن اضافه شد که با وجود این اقدامات گوشت پاک به دست مردم میرسد.
🔹رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک بیان کرد: بعد از ۸ سال حسابرسی شهرداری اراک قبول شد. یعنی حسابرسی که تاکنون شفاف و روشن نبود و توسط موسسات حسابرسی مردود اعلام میشد؛ با همت شهرداری مقبول شد.
🔹عسگری ادامه داد: در بحث تفکیک زباله از مبدا و زبالههای بیمارستانی برای اولین بار با لندفیل بهداشتی برای جمع آوری آنها پهن کردیم تا شیرابه آن به سطح زمین نفوذ نکند و معضلات و مشکلات ناشی از آن رفع شود.
🔹وی خاطرنشان کرد: طی این سه سال ۱۰ زمین چمن در محلههای مختلف مخصوصاً مناطق کم برخوردار تامین کردیم. برای حل مشکل ترافیک و شلوغی معابر، طی توافقاتی که انجام شده و با نظام پزشکی نامه نگاری شده مقرر شده که شهرک سلامت احداث شود و کل پزشکان اراک از داخل شهر به این شهرک انتقال پیدا کنند. چرا که وجود مطبهای پزشکان باعث شلوغ شدن معابر، خیابانها و ترافیک شده است.