شفاف‌سازی دلایل تأخیر و تسریع خرید تجهیزات عمرانی در دستور کار کمیسیون عمران

خلاصه خبر :

رئیس کمیسیون فنی عمران ترافیک معماری و شهرسازی شورای اسلامی اراک، با اشاره به تخصیص بخشی از بودجه ۵۷۱ میلیارد تومانی سازمان عمران، بر ضرورت شفاف‌سازی دلایل تأخیر، تکمیل خرید تجهیزات و توجه ویژه به پروژه‌های اجتماعی و مناسب‌سازی معابر برای اقشار آسیب‌پذیر تأکید کرد.
به گزارش اداره ارتباطات و روابط عمومی شورای اسلامی کلانشهر اراک،محمد عسگری در حاشیه جلسه کمیسیون عمران اظهار کرد: در جلسه امروز کمیسیون، گزارشی جامع از آخرین وضعیت پروژه‌ها و قراردادهای معاونت زیربنایی ارائه شد، در این گزارش، پروژه‌هایی که تاکنون اجرایی شده‌اند یا در دست اقدام قرار دارند، به همراه جزئیات مربوط به روند پیشرفت آن‌ها تشریح شد.
وی افزود: همچنین مواردی که مصوب شده اما هنوز اقدامی برای اجرا صورت نگرفته است، مورد توجه قرار گرفت و از شهرداری خواسته شد دلایل عدم اجرا را به صورت شفاف ارائه کند تا مسیر تصمیم‌گیری و نظارت دقیق‌تر شود.
رئیس کمیسیون فنی عمران ترافیک معماری و شهرسازی شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: سازمان عمران در سال جاری دارای بودجه مصوبی ۵۷۱ میلیارد تومان است، از این میزان، تا پایان آبان ماه ۳۹۲ میلیارد تومان تخصیص یافته و حدود ۲۲۵ میلیارد تومان تأمین اعتبار و هزینه شده است.
عسگری تصریح کرد: در زمینه خرید ماشین‌آلات و تجهیزات عمرانی نیز توضیح داده شد که بسیاری از موارد در مرحله مناقصه قرار دارند و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سه‌ماهه جاری خریدها تکمیل شود.
وی خاطر نشان کرد: در بحث احداث کارخانه آسفالت، بودجه‌ای حدود صد میلیارد تومان در نظر گرفته شده، اسناد مناقصه آماده و مشخصات فنی دستگاه‌ها بر اساس بازدیدها و پیشنهاد شرکت‌های مختلف تهیه شده است.
رئیس کمیسیون فنی عمران ترافیک معماری و شهرسازی شورای اسلامی کلانشهر اراک افزود: این پروژه با لحاظ کردن موضوعاتی چون بازیافت و رعایت استانداردهای زیست‌محیطی طراحی شده و قرار است طی دو هفته آینده اسناد آن در سامانه بارگذاری شود تا فرآیند مناقصه آغاز شود.
عسگری با اشاره به تخصیص بخشی از بودجه و اجرای برخی پروژه‌ها، هنوز فاصله قابل توجهی تا تحقق کامل برنامه‌های عمرانی وجود دارد گفت: ضرورت شفاف‌سازی دلایل تأخیر، تسریع در خرید تجهیزات و توجه ویژه به پروژه‌های اجتماعی و مناسب‌سازی معابر برای اقشار آسیب‌پذیر از جمله محورهای اصلی این جلسه بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *