سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: شورا در مصوبات صحن ۲۰۶، با سرمایهگذاری در شهرک صنعتی مبل زرندیه موافقت و همچنین تأسیس کارگروه تخصصی مهدویت را تصویب کرد.
به گزارش اداره ارتباطات و روابط عمومی شورای اسلامی کلانشهر اراک،علی چگینی در حاشیه جلسه دویست و ششم رسمی صحن شورا اظهار کرد: مدیریت شهری دو تصمیم مهم را به تصویب رساند، این مصوبات شامل موافقت با سرمایهگذاری در شهرک صنعتی مبل زرندیه و تشکیل کارگروه تخصصی مهدویت بود.
وی افزود:شورا با درخواست شهرداری اراک برای سرمایهگذاری در پروژه احداث شهرک صنعتی مبل شهرستان زرندیه و جابجایی اعتبار مالی مربوطه، موافقت کرد.
سخنگوی شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: مبلغ ۲۰۵ میلیارد ریال برای این پروژه صنعتی در نظر گرفته شده است،انتظار میرود این شهرک صنعتی به توسعه اقتصادی و اشتغالزایی در منطقه و استان بینجامد.
چگینی با اشاره به پیشنهاد کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورا مبنی بر تأسیس کارگروه مهدویت ذیل این کمیسیون خاطر نشان کرد: این پیشنهادبا اتفاق آرای اعضا مورد موافقت قرار گرفت، هدف از تشکیل این کارگروه تخصصی، تمرکز و برنامهریزی بیشتر در زمینه فعالیتهای فرهنگی و آموزشی مرتبط با موضوع مهدویت است.





