رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: در سه دهه اخیر شهرهای بزرگ ازجمله اراک در کنار بلای تراکم فروشی به بلیه و گرفتاری اضافه بنا وساخت غیر مجاز به جهت سود بالای اقتصادی دچار شده اند.

خلاصه خبر :

♦ رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: در سه دهه اخیر شهرهای بزرگ ازجمله اراک در کنار بلای تراکم فروشی به بلیه و گرفتاری اضافه بنا وساخت غیر مجاز به جهت سود بالای اقتصادی دچار شده اند.
♦ وی افزود: صرفه و سود بالای املاک بخصوص ساخت وساز غیر مجاز در مناطق برخوردار و گران شهر موجب افزایش آسانسوری قیمت مسکن در سالهای اخیر شده است که اقدام نامبارک موجب افزایش بی رویه قیمت مسکن و اجاره بها شده و بار سنگینی را براقشار کم درآمد تحمیل کرده ضمن آنکه تضییع حقوق عامه شهروندان نیز می باشد.
♦ عضو شورای اسلامی کلانشهر اراک ادامه داد: بهتر هست مدیران شهری در بخش ساخت مسکن و بخصوص شهرداری بااستفاده از تجارب شهرهای هم طراز اراک در ارتقاء مدیریت پیشگیری از تخلفات ساختمانی اهتمام جدی داشته و عارضه شهرفروشی از جیب مردم را تحمیل نکرده و موجب تورم بیش از حد در بخش مسکن و شکاف مضاعف طبقاتی رافراهم نیاورند
♦ سید وحید میرنظامی در ادامه پنجاه و دومین نشست کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی پیشنهاد داد: شهرداری اراک درجهت ارتقاء مدیریت پیشگیری از تخلفات ساختمانی و استانداردسازی های مربوطه، ضمن بهره بردن از تجارب شهرهای هم طراز اراک، پیشنهادات و درخواست خود را مبنی بر تامین نیروی متخصص و کارآمد و استفاده از تجهیزات مورد نیاز نظیر خودرو در مدیریت پیشگیری از تخلفات ساختمانی را به شورای شهر جهت تقویت این بخش از مدیریت شهری ارائه کند.

♦ نماینده مردم شریف اراک در شورای اسلامی شهر عنوان نمود: شهرداری پیشنهادات تکمیلی خودرا در اصلاح تبصره یازده کمیسیون ماده ۱۰۰ تهیه نموده و مجدد آن را به شورای شهر ارائه کنند. ♦ وی همچنین همکاری بیش از پیش مدیران مناطق ومعاونین اجرایی و عمرانی آنها با واحد اجرائیات درمقابله با ساخت وساز غیر مجاز را خواستار شده و تصریح نمود: عدم مقابله با تخلفات ساختمانی موجب تضییع حقوق شهروندان، افزایش قیمت مسکن، نازیبایی و بی نظمی در سیما ومنظر شهری و عدم رعایت اصول فنی و بهداشتی و شهرسازی خواهد شد.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🔶 اداره روابط عمومی شورای اسلامی کلانشهر اراک
🌐 @arakshora6
🌐 Shoraarak.ir

اخبار

نشست هم اندیشی میان اعضای شورای اسلامی کلانشهر اراک و حجت الاسلام واحدی مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان مرکزی ، مهندس نوازانی مدیر کل دفتر فنی استانداری و علیرضا کریمی شهردار اراک به همراه مدیران مرتبط ، به میزبانی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان در شامگاه روز دوشنبه مورخ ۲۱ فروردین ماه برگزار شد.

نشست صحن غیر علنی شورای اسلامی کلانشهر اراک به ریاست پیمان عین القضاتی با حضور حجت الاسلام والمسلمین موسوی، ریاست دادگستری استان مرکزی،جناب آقای قربانی دادستان مرکز استان مرکزی،جناب آقای خیرمند معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم استان مرکزی و اعضای شورای اسلامی به همراه علیرضا کریمی شهردار اراک در عصرگاه روز دوشنبه مورخ ۲۱ فروردین ماه برگزار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *