لزوم تملک زمین‌های مجاور بوستان در دست احداث ،برای افزایش سرانه فضای سبز درکوی شهدای صفری

خلاصه خبر :

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: با توجه به کمبود شدید فضای سبز در محلات کم‌برخوردار، پیشنهاد شورا تملک املاک بالادست زمین ۱.۵ هکتاری خریداری‌شده در شهدای صفری است تا سرانه فضای سبز و امکانات فرهنگی و ورزشی به چند برابر افزایش یابد.

به گزارش اداره ارتباطات و روابط عمومی شورای اسلامی کلانشهر اراک،سید وحید میرنظامی در حاشیه جلسه کمیسیون فرهنگی که به بازدید از دو محله کوی سجادیه و شهدای صفری اختصاص داشت اظهار کرد: در چند هفته اخیر پیگیری‌های متعددی در خصوص رسیدگی به محلات کم‌برخوردار شهر اراک انجام شده است این جلسات نه تنها در قالب کمیسیون‌های رسمی بلکه در مدارس، مساجد و نشست‌های مردمی نیز برگزار گردیده تا ارتباط مستقیم و بی‌واسطه میان مسئولان و مردم شکل گیرد.
وی افزود: چنین گفت‌وگوهایی علاوه بر اینکه توصیه دینی ماست، موجب می‌شود مشکلات و نیازهای واقعی محلات بدون واسطه منتقل شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: یکی از مناطق مورد توجه، محله سجادیه بود که با کمبودهای جدی در زمینه سرانه‌های تفریحی، ورزشی و فضای سبز مواجه است. در این دوره تلاش شد پارک مهر و ماه، زمین چمن مصنوعی و مسیر دسترسی به کوه سجادیه تا حدی ساماندهی شود، هرچند هنوز نیاز به تکمیل زیرساخت‌هایی مانند آبخوری و سرویس بهداشتی وجود دارد.
میرنظامی تصریح کرد:مشکل اصلی این محلات ریشه در تقسیمات اراضی گذشته دارد؛ زمانی که مالکان صرفاً با نگاه اقتصادی و تجاری اقدام به تفکیک زمین‌ها کردند و هیچ توجهی به نیازهای اجتماعی و شهرسازی مانند مدرسه، پارکینگ یا فضای سبز نداشتند.
وی در ادامه تاکید کرد: همین امر موجب بازتولید آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی در این مناطق شده است. اکنون اهالی محله به‌حق انتظار دارند که با تملک اراضی و ایجاد فضاهای عمومی، شرایط زیست شهری بهبود یابد.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: نمونه‌ای از این اقدامات خریداری زمین ۱.۵ هکتاری در انتهای خیابان شهدای صفری است که قرار است به پارک خانواده تبدیل شود. با توجه به جمعیت حدود ۱۸ هزار نفری محله، یک پارک ۱۵ هزار متری کافی نیست و نیاز به توسعه بیشتر دارد.
میرنظامی خاطر نشان کرد: پیشنهاد کمیسیون فرهنگی و شورای شهر این است که املاک بالادست نیز تملک شود تا ظرفیت فضای سبز و امکانات فرهنگی و ورزشی به دو یا سه برابر افزایش یابد.
وی افزود: همچنین تملک زمین برای احداث مدرسه چند کلاسه در مقابل همین زمین در دستور کار قرار گرفته است. این اقدامات اگر به‌صورت مستمر ادامه یابد، می‌تواند بخش مهمی از نیازهای محلات کم‌برخوردار را برطرف کرده و زمینه بهبود کیفیت زندگی شهروندان را فراهم سازد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *